Nationale Grasdag 2018 - Team AS Motor is er klaar voor !

Op de Nationale grasdag maait AS Motor de sprieten van het veld. Van klein tot groot....voor elke opdracht het gepaste toestel. Eveneens voorstelling aan het grote publiek van de unieke en krachtige klepel-zitmaaier AS Motor YAK.

Bermbeheer - Rapid

Demonstratie “bermbeheer” voor specialisten. Rapid + maaibalk + hooikeerder en balenpers

Kranman Bison 6000

Demonstratie van de Kranman Bison 6000X 6WD te Zweden ! Ondanks de smalle breedte van slechts 135 cm, is de Bison 6000X zeer stabiel. Dit is te danken aan het lage zwaartepunt. De Bison 6000X heeft een hoge en lage versnelling (7 en 3,5 km / u) met zeswielaandrijving.

AS Motor op de Nationale Grasdag 2018

Op 27 en 28 Juni kan je ons bezoeken op de Nationale Grasdag 2018 ! Adres = Terbeeksestraat 71B, 2321 Hoogstraten De 12de editie van de Nationale Grasdag gaat door bij Erik Ooms in Meer. We nodigen u als groenprofessional uit om op zijn terreinen kennis te maken met een breed spectrum aan grasveldbenodigdheden, tips & tricks, en expertise in verschillende domeinen. Als professional weet u als geen ander: een perfect gazon komt uit de grond! Inschrijven: http://nationalegrasdag.be/contact/

Lancering van "MICROBULL"

Nieuw bij RAJO ! De "MicroBull" is een werktuigendrager met meerdere toepassingsmogelijkheden. Dankzij uitstekende prestaties en een indrukwekkende compactheid bezorgt deze "MicroBull" een nieuwe definitie onder de ultra compacte rupsladers.

RAPID lanceert de RAPID VAREA

Het Zwitserse Rapid lanceert in 2018 de nieuwe Rapid Varea 141 en 161 ter vervanging van de Rapid Universo. Deze machine draagt het hoog technologische niveau, samen met de gekende stoerheid en de kwaliteit van het merk Rapid verder uit. Vanaf 2019 zal ook de Rapid Euro 4 worden vervangen door de Rapid Varea 231. (23 PK)

Gemeente Oostkamp kiest voor de AS510 Mulcher

Ook de groendienst van Oostkamp ondervond tijdens demo’s dat het maaibeeld van de AS 510 mulcher ongeëvenaard is. Men bestelde bijgevolg 3 mulchers. Dank voor het vertrouwen en succes gewenst.

De Groene Sector 2018 - NL

Het Rajo team op de beurs De Groene Sector 2018 in Hardenberg (NL)

Happy 2018

AS Motor nu ook in Nederland via Rajo nv

De vertegenwoordiging voor AS-Motor gaat in ons land nu lopen via de Belgische importeur Rajo, die ook de R-GO snoeihouthakselaars op de markt brengt. Het Nederlandse gezicht van Rajo is Emiel Grave (emiel@rajo-machines.nl of MOBIEL 0032 470 47 33 33) uit Doesburg.

.