Nieuwe catalogus Rajo

Met trots stellen we graag de nieuwe Rajo catalogus aan u voor. Deze kan je hier ook downloaden.

Vakbeurs De Groene Sector - Hardenberg (NL)

Bezoek onze stand op de beurs De Groene Sector te Hardenberg van 15 t.e.m. 17 januari 2019. Standnummer 121 Stand in volle opbouw !

Vakbeurs De Groene Sector - Hardenberg

Bezoek onze stand (standnr. 121) op de beurs De Groene Sector te Hardenberg (NL) en maak kennis met de Green Weed Brush -> De eerste accu-onkruidborstelmachine met een gemiddelde actieradius van 4 werkuren !

Nationale Grasdag 2018 - Team AS Motor is er klaar voor !

Op de Nationale grasdag maait AS Motor de sprieten van het veld. Van klein tot groot....voor elke opdracht het gepaste toestel. Eveneens voorstelling aan het grote publiek van de unieke en krachtige klepel-zitmaaier AS Motor YAK.

Bermbeheer - Rapid

Demonstratie “bermbeheer” voor specialisten. Rapid + maaibalk + hooikeerder en balenpers

Kranman Bison 6000

Demonstratie van de Kranman Bison 6000X 6WD te Zweden ! Ondanks de smalle breedte van slechts 135 cm, is de Bison 6000X zeer stabiel. Dit is te danken aan het lage zwaartepunt. De Bison 6000X heeft een hoge en lage versnelling (7 en 3,5 km / u) met zeswielaandrijving.

AS Motor op de Nationale Grasdag 2018

Op 27 en 28 Juni kan je ons bezoeken op de Nationale Grasdag 2018 ! Adres = Terbeeksestraat 71B, 2321 Hoogstraten De 12de editie van de Nationale Grasdag gaat door bij Erik Ooms in Meer. We nodigen u als groenprofessional uit om op zijn terreinen kennis te maken met een breed spectrum aan grasveldbenodigdheden, tips & tricks, en expertise in verschillende domeinen. Als professional weet u als geen ander: een perfect gazon komt uit de grond! Inschrijven: http://nationalegrasdag.be/contact/

.